Informatie

Algemeen

Datum: Op 20 mei 2023 vindt de 10e editie van SPY plaats

Locatie: Atlas Theater, Emmen

Tijden: 19:00 tot 00:30 uur

Line up: Marit Nygård | Malu | Dylamic | Fiep | Novko | Orange Skyline | Fleur | Marathon

Dit jaar heeft SPY alleen een avond programma, maar wel 2 zalen. Daardoor kan je een avond lang genieten van maar liefst 8 acts!

Tickets

Kaartverkoop
Haal nu je ticket voor €17,50 excl. service kosten per stuk. Haal je tickets hier!
 
Van 10 mei tot en met 14 mei is er een speciale Moederdag actie, in deze periode zijn de tickets 1+1 gratis!

Werken bij

Lijkt het je leuk om mee te werken aan SPY als bijvoorbeeld stagehand, gastheer of heb je zelf nog toffe ideeën? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Aanmelden kan via info@thebakeshop.nl.

Lijkt het je leuk om stage te lopen bij SPY of bij The Bake Shop? Dat kan! The Bake Shop is sinds 2021 erkend leerbedrijf. Aanmelden kan via info@thebakeshop.nl.

FAQ

Persaanvraag indienen?

Wil je een persaanvraag indienen? Dit kan tussen 1 april en 1 mei door te mailen naar info@thebakeshop.nl waarin je aangeeft voor welk medium je werkt en op welke manier er aandacht aan SPY wordt geschonken (ook voorafgaand het festival).

Is er al een tijdschema?

Nog niet! Het blokkenschema wordt in de weken voor het festival bekend gemaakt.

Beeldmateriaal

Er zijn allerlei mensen die tijdens ons event video's en foto's maken; onze eigen fotograaf, maar ook bezoekers. Het kan zijn dat je als bezoeker (on)bewust op de foto wordt gezet. Als je aanwezig bent bij SPY stem je in met de openbaarmaking cq publicatie hiervan, tenzij nadrukkelijk van tevoren aangegeven dat je dat niet wilt. Aan de foto's en het videomateriaal kunnen geen rechten worden ontleend. Zie je jezelf staan en ben je niet blij met de foto? Neem dan contact met ons op.