Informatie

Algemeen

Datum: Op 22 mei 2021 vindt de 8e editie van SPY plaats

Locatie: Atlas Theater, Emmen

Tijden middagprogramma: 14:00 tot 18:30 uur

Tijden avondprogramma: 19:30 tot 00:30 uur

Tickets

Zoals op meerdere plekken al is vermeld, heeft SPY er voor gekozen om de 8e editie online door te laten gaan.  Hieronder leggen we uit wat je met je tickets kan doen.
 
Ticket informatie
Ben jij een van de trotse bezitters van een of meerdere tickets voor SPY 2021? We hebben een paar optie’s, omdat we het belangrijk vinden dat je zelf een keuze kan maken over je gemaakte aankoop en we begrijpen dat deze tijden niet makkelijk zijn. Ondanks dat we SPY dit jaar online vieren met zijn allen, zijn de plannen al hard op gang voor SPY 2022. De tickets die zijn aangeschaft blijven geldig voor SPY 2022. Je hoeft hiervoor niets te doen en volgend jaar kun je gebruikmaken van het ticket dat je voor SPY 2021 hebt ontvangen. 
Stel, je weet nog niet zeker of je wel naar SPY 2022 wilt, maar je wilt wel graag de organisatie een hart onder de riem steken, dan is er ook de mogelijkheid om je ticket te doneren. In dit geval vragen we je een mail te sturen naar info@thebakeshop.nl, zodat wij dit kunnen verwerken in ons ticketsysteem.
Daarnaast is het mogelijk om een refund aan te vragen. Dit kan je doen door te mailen naar info@thebakeshop.nl. Tevens kan je via dit mail adres contact met ons opnemen voor al je vragen betreft de tickets voor SPY 2021. Gezien we niet eerder in deze situatie hebben gestaan, hebben we hier wat tijd voor nodig en hopen hiervoor op je begrip. We werken hard om zo snel mogelijk je refund in orde te maken. 

We nodigen jullie van harte uit om online mee te kijken met de livestream en hopen je op SPY 2022 te zien.

Werken bij

Lijkt het je tof om mee te werken aan SPY als bijvoorbeeld stagehand, gastheer of heb je zelf nog toffe ideeën? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Aanmelden kan via info@thebakeshop.nl.

Lijkt het je tof om stage te lopen bij SPY of bij The Bake Shop? Dat kan! The Bake Shop is sinds 2021 erkend leerbedrijf. Aanmelden kan via info@thebakeshop.nl.

FAQ

Waar kan ik de livestream volgen?

Op vrijdag zullen we onze site aanpassen, zodat jij ruim op tijd kan intunen bij de livestream! Tevens vind je hier de timetable.

Persaanvraag indienen?

Wil je een persaanvraag indienen? Dit kan tussen 1 april en 1 mei door te mailen naar info@thebakeshop.nl waarin je aangeeft voor welk medium je werkt en op welke manier er aandacht aan SPY wordt geschonken (ook voorafgaand het festival).

Is er al een tijdschema?

Zeker! Je kan het tijdschema vinden op onze site en op de socials. 

Beeldmateriaal

Er zijn allerlei mensen die tijdens ons event video's en foto's maken; onze eigen fotograaf, maar ook bezoekers. Het kan zijn dat je als bezoeker (on)bewust op de foto wordt gezet. Als je aanwezig bent bij SPY stem je in met de openbaarmaking cqpublicatie hiervan, tenzij nadrukkelijk van tevoren aangegeven dat je dat niet wilt. Aan de foto's en het videomateriaal kunnen geen rechten worden ontleend. Zie je jezelf staan en ben je niet blij met de foto? Neem dan contact met ons op.