Informatie

Algemeen

Datum: Op 22 mei 2021 vindt de 8e editie van SPY plaats

Locatie: Atlas Theater, Emmen

Tijden middagprogramma: 14:00 tot 18:30 uur

Tijden avondprogramma: 19:30 tot 00:30 uur

Tickets

Tickets koop je in de ticketshop. Wegens de huidige maatregelen omtrent het coronavirus hebben we momenteel een beperkte oplage van de tickets. Hou onze site en socials in de gaten of er meer tickets in de verkoop gaan.


Tickets voor het middagprogramma zijn €10,00

Tickets voor het avondprogramma zijn €15,00

Werken bij

Lijkt het je tof om mee te werken aan SPY als bijvoorbeeld stagehand, gastheer of heb je zelf nog toffe ideeën? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Aanmelden kan via info@thebakeshop.nl.

Lijkt het je tof om stage te lopen bij SPY of bij The Bake Shop? Dat kan! The Bake Shop is sinds 2021 erkend leerbedrijf. Aanmelden kan via info@thebakeshop.nl.

Eten en drinken

Dit jaar vindt SPY plaats in het Atlas Theater te Emmen. Het Atlas Theater heeft een ruim assortiment aan (non)alcoholische dranken. Waarbij natuurlijk voor alcohol geldt: NIX < 18.

FAQ

Zijn er nog tickets beschikbaar voor SPY 2021?

Het avondprogramma is UITVERKOCHT! Op dit moment zijn er voor het middagprogramma nog tickets beschikbaar. 

Hou de site en onze socials in de gaten, als er meer tickets beschikbaar komen zullen we dit via deze kanalen communiceren. Zeker zijn van een plekje? Meld je aan voor de wachtlijst via info@thebakeshop.nl.

Persaanvraag indienen?

Wil je een persaanvraag indienen? Dit kan tussen 1 april en 1 mei door te mailen naar info@thebakeshop.nl waarin je aangeeft voor welk medium je werkt en op welke manier er aandacht aan SPY wordt geschonken (ook voorafgaand het festival).

Hoe oud moet je zijn om naar SPY te gaan?

SPY hanteert geen leeftijdsgrens, iedereen zou moeten kunnen genieten van muziek, ongeacht hoe oud toch? Wel geldt voor alcoholische drank: NIX < 18.

Is er al een tijdschema?

Het tijdschema maken we nog niet bekend. Je leest hier en op de socials zodra het tijdschema bekend is. Wel kan je zien in het programma wie er spelen in de middag en wie in de avond. Dit is ook te vinden op de tickets.