Informatie

Algemeen

Datum: Op 21 mei 2022 vindt de 9e editie van SPY plaats

Locatie: Atlas Theater, Emmen

Tijden middagprogramma: 14:00 tot 17:30 uur

Tijden avondprogramma: 19:00 tot 00:30 uur

Tickets

Ticket informatie
In 2021 kon SPY Festival helaas niet doorgaan met publiek wegens COVID-19. De kaarthouders voor SPY 2021 hebben de keuze gekregen hun tickets te refunden, te doneren of te laten staan voor SPY 2022. In december nemen we contact op met alle kaarthouders van SPY 2021 betreft de tickets voor SPY 2022.
 
Kaartverkoop
December is feestmaand, daarom gaan op 1 december om 12:00 een beperkt aantal Early Bird tickets in de verkoop! De hele maand december zijn er een beperkt aantal Early Bird tickets beschikbaar voor de middag en de avond. In januari start de reguliere verkoop. Naast middag en avond tickets, gaan er ook groepstickets in de verkoop.
 
Een Early Bird middagticket voor het middag programma (3 talentvolle acts) kost €7,50 exclusief service kosten.
In januari start de reguliere verkoop, een middagticket voor het middag programmakost €10,- exclusief service kosten.
 
Een Early Bird avondticket voor het avond programma (4 talentvolle acts) kost €12,50 exclusief service kosten.
In januari start de reguliere verkoop, een avondticket voor het avond programmakost €15,- exclusief service kosten.

Werken bij

Lijkt het je tof om mee te werken aan SPY als bijvoorbeeld stagehand, gastheer of heb je zelf nog toffe ideeën? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Aanmelden kan via info@thebakeshop.nl.

 

Lijkt het je tof om stage te lopen bij SPY of bij The Bake Shop? Dat kan! The Bake Shop is sinds 2021 erkend leerbedrijf. Aanmelden kan via info@thebakeshop.nl.

FAQ

Persaanvraag indienen?

Wil je een persaanvraag indienen? Dit kan tussen 1 april en 1 mei door te mailen naar info@thebakeshop.nl waarin je aangeeft voor welk medium je werkt en op welke manier er aandacht aan SPY wordt geschonken (ook voorafgaand het festival).

 

Is er al een tijdschema?

Nog niet! We maken de komende maanden de gehele line-up bekend, hierna volgt een tijdschema.

 

Beeldmateriaal

Er zijn allerlei mensen die tijdens ons event video's en foto's maken; onze eigen fotograaf, maar ook bezoekers. Het kan zijn dat je als bezoeker (on)bewust op de foto wordt gezet. Als je aanwezig bent bij SPY stem je in met de openbaarmaking cq publicatie hiervan, tenzij nadrukkelijk van tevoren aangegeven dat je dat niet wilt. Aan de foto's en het videomateriaal kunnen geen rechten worden ontleend. Zie je jezelf staan en ben je niet blij met de foto? Neem dan contact met ons op.