SPY 2021 GAAT ONLINE!

SPY 2021 GAAT ONLINE!

Iedereen zag het al aankomen, maar nu is de kogel door de kerk: SPY 2021 gaat door als online festival met livestream. Dit omdat er tot op heden nog geen publiek is toegestaan bij evenementen vanwege de coronacrisis.

We balen daar net zo hard van als jullie, want iedereen had er onwijs veel zin in: de kaarten waren in no time uitverkocht, artiesten, locatie, en crew waren geboekt en iedereen stond te popelen om naar het Atlas Theater te komen. Maar we kunnen niet anders: we’re in this together en iedereen begrijpt dat de maatregelen die door de overheid zijn getroffen nodig zijn. We kunnen nu alleen maar vooruitkijken en beloven je dat we van  SPY2021 een waanzinnig online festival maken en SPY 2022 een feest als nooit tevoren!

Ticket informatie
Ben jij een van de trotse bezitters van een of meerdere tickets voor SPY 2021? Hieronder leggen we uit wat je hiermee kan doen. We hebben een paar optie’s, omdat we het belangrijk vinden dat je zelf een keuze kan maken over je gemaakte aankoop en we begrijpen dat deze tijden niet makkelijk zijn. Ondanks dat we SPY dit jaar online vieren met zijn allen, zijn de plannen al hard op gang voor SPY 2022. De tickets die zijn aangeschaft blijven geldig voor SPY 2022. Je hoeft hiervoor niets te doen en volgend jaar kun je gebruikmaken van het ticket dat je voor SPY 2021 hebt ontvangen. Stel, je weet nog niet zeker of je wel naar SPY 2022 wilt, maar je wilt wel graag de organisatie een hart onder de riem steken, dan is er ook de mogelijkheid om je ticket te doneren. In dit geval vragen we je een mail te sturen naar info@thebakeshop.nl, zodat wij dit kunnen verwerken in ons ticketsysteem.

Daarnaast is het mogelijk om een refund aan te vragen. Dit kan je doen door te mailen naar info@thebakeshop.nl. Tevens kan je via dit mail adres contact met ons opnemen voor al je vragen betreft de tickets voor SPY 2021. Gezien we niet eerder in deze situatie hebben gestaan, hebben we hier wat tijd voor nodig en hopen hiervoor op je begrip. We werken hard om zo snel mogelijk je refund in orde te maken. 

We nodigen jullie van harte uit om online mee te kijken met de livestream en hopen je op SPY 2022 te zien.

Hang in there & stay safe,
SPY festival