Nieuwe naam

Nieuwe naam

De 8e editie alweer, maar dit keer anders. The Spy And The Butcher is onderhand een begrip in het Noorden, het festival heeft al veel acts mogen ontvangen vanuit het hele land met de nadruk op talent uit het Noorden. Neem een kijkje in ons archief wie er allemaal al op The Spy And The Butcher hebben gespeeld. Na 7 succesvolle edities is het tijd voor vernieuwing. De afgelopen jaren merkten we dat The Spy and The Butcher veelal afgekort werd naar Spy, het is immers een behoorlijke mond vol. Het festival was toe aan iets nieuws, iets fris, maar toch vertrouwd. In het proces op zoek naar een nieuwe naam kwamen we toch steeds terug op de naam waaronder we bij onze bezoekers al langer bekend staan, ‘SPY’! Bij een nieuwe naam hoort een nieuw jasje, de complete huisstijl van SPY aangepakt. Maak kennis met de SPYgaai! Deze stijlvolle raaf is het gezicht van SPY en zal met jullie nog vele muzikale avonturen beleven.